Kunnen we u ergens mee helpen?Prijs €

Wij helpen u graag. Vul hieronder uw gegevens in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Hekwerken Poeren Afdekkers


Hekwerken van hoge kwaliteit

Goedemiddag,

 

U wilt een tuin met uitstraling? De hekwerken van Degelijke-Hekwerken.nl geven uw tuin de bravoure die het verdient. Tuinomheiningen, geheel in stijl, op maat en desgewenst uw hekwerk naar wens aan te passen. Voor iedereen een betaalbare en elegante oplossing. 

Hekwerken, balustrades, tuinomheiningen en poorten 

Degelijke-Hekwerken.nl maakt deel uit van Degelijk-Buitenleven.nl. Door jarenlange ervaring garanderen wij u absolute kwaliteit. De hekwerken zijn zowel toe te passen voor tuinomheiningen als ballustrades rond balkons. Geheel afgewerkt met sierpoorten verkrijgbaat als inloop- en inrijpoorten. 

Werkwijze bij het plaatsen van een hekwerk

Plaats het type hekwerk waar u graag een offerte voor ontvangt op uw offertelijst. Na het verzenden van uw offerteaanvraag sturen wij u een op maat gemaakte offerte toe. In enkele gevallen nemen wij telefonisch contact met u op om de aanvraag voor de hekwerken door te spreken. 
 
 

Maatwerk   Maatwerk
Na ontvangst van uw offerteaanvraag nemen wij contact met u op voor het eventuele inmeten en aanvullend advies over het type hekwerk. Vraag voor maatwerk hekwerken een offerte aan. 
Montage   Montage
De montage van onze hekwerken wordt in eigen beheer uitgevoerd. De op de website genoemde prijzen zijn exclusief montage en inclusief BTW. Kosten voor montage van een hekwerk worden in uw offerte weergegeven. 


tags: tuinomheiningen, sierpoorteninrijpoortenbalustrades, looppoorten, budget hekwerken, links