Kunnen we u ergens mee helpen?Prijs €

Wij helpen u graag. Vul hieronder uw gegevens in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Hekwerken Poeren Afdekkers

Tuinomheiningen


Met tuinomheiningen creëert u uw eigen stukje privacy. Wat betreft omheiningen is er een gevarieerd keuzeaanbod. Een heg, een schutting of een hekwerk bijvoorbeeld. Waar u voor kiest hangt meestal af van het materiaal, de gewenste privacy en het onderhoud. Wilt u uw tuin een luxe uitstraling geven en tegelijkertijd ook nog iets te kijken hebben? Dan kunt u kiezen voor een hekwerk van Degelijke-hekwerken.nl. Deze hekwerken geven uw tuinaanzicht een elegante uitstraling en zijn geheel onderhoudsvrij.

Tuinomheiningen: de mogelijkheden bij Degelijke-hekwerken.nl


Tuinomheiningen in de vorm van een hek zijn een betaalbare oplossing wat betreft erfafscheiding. Door diverse behandelingen zijn de hekwerken van Degelijke-hekwerken.nl onderhoudsvrij. Hierdoor hebben ze een lange levensduur.
Bij ons kunt u kiezen uit metaal- of houtlook. Alle tuinomheiningen worden vervaardigd door exclusief maatwerk. U kunt kiezen uit diverse uitvoeringen in standaard- of aangepaste maten. Met behulp uw wens en ons ambachtelijke handwerk creëren wij altijd een gewenste omheining. En kunt u hulp gebruiken bij het plaatsen van de omheining? Dan schakelt u tegen een kleine meerprijs gewoon onze montageservice in!

Een tuinafscheiding naar wens


Onze tuinomheiningen zijn geheel naar wens te bestellen. Allereerst kiest u een materiaalsoort. Gaat u voor de stoere hout-of elegante metaallook? Daarbij kiest u ook het model, de kleur en eventueel de hekpunten en paalkop. Uiteraard bepaalt u de afmetingen ook zelf. Mocht u op zoek zijn naar andere afmetingen dan onze standaardmaten, dan bieden wij ook maatwerk. Wilt u uw afscheiding echt compleet maken? Kies dan voor een bijpassende loop- of inrijpoort.

Tuinomheiningen bestellen


Bent u geïnteresseerd in de tuinomheiningen van Degelijke-hekwerken.nl? Of wilt u meer informatie ontvangen? Neem dan gerust contact met ons op. Dat kan door te bellen naar 0342 44 3406 of een e-mail te sturen naar info@fkhekwerken.nl. Wilt u een omheining naar wens bestellen? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan en plaats deze op de offertelijst. Langskomen in onze showroom aan de Tolboomweg 4 in Terschuur is ook mogelijk. Ontdek de veelzijdige mogelijkheden en geniet binnenkort van een van de mooiste tuinomheiningen!