Kunnen we u ergens mee helpen?Prijs €

Wij helpen u graag. Vul hieronder uw gegevens in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Hekwerken Poeren Afdekkers

Sierpoorten


Sierpoorten geven het aanzicht van uw huis, tuin en oprit net dat beetje extra allure. Ze zorgen voor een elegante uitstraling en zijn een perfecte aanvulling op elk hekwerk. Indien u kiest voor een poort met slot, houdt u ongewenste bezoekers als inbrekers ook op afstand. Daardoor geniet u niet alleen van een prachtige oprit, maar kunt u zich ook veiliger voelen.

Loop- of inrijpoort


De sierpoorten van Degelijke-hekwerken.nl worden voor u op maat gemaakt. Ambachtelijk handwerk staat hierbij centraal. U kunt kiezen uit twee verschillende poorten, namelijk loop- en inrijpoorten, die u geheel naar wens samenstelt.

Looppoort


De naam zegt het al; een looppoort is een poort speciaal voor voetgangers. Hier kunnen dus geen auto’s doorheen. Deze uitvoering is geschikt voor voor- of achtertuinen of weilanden. De hoogte varieert van 60 cm tot 200 cm en de breedte van 80 cm tot 120 cm. U kunt binnen deze afmetingen zelf aangeven hoe breed en hoe hoog u de poort wilt.

Inrijpoort


De inrijpoort is speciaal voor auto’s. Deze is vanzelfsprekend groter dan de poort voor voetgangers en sluit uw terrein veilig af. De breedte varieert van 3,5 meter tot 4,5 meter.

Onderhoudsvrije sierpoorten


Heeft u eenmaal een sierpoort geplaatst, dan heeft u er weinig onderhoud aan. Onze sierpoorten worden gegalvaniseerd en twee keer gepoedercoat, waardoor ze geheel onderhoudsvrij zijn. Geen last van een roestig hekwerk, maar genieten van een mooie, onderhouden poort!

Sierpoorten bestellen


De sierpoorten van Degelijke-hekwerken.nl kunt u naar eigen wens bestellen. Zo kiest u allereerst voor een poort voor voetgangers of voor auto’s. Daarna kiest u uw gewenste model. Wat betreft sierlijke poorten is er veel keuze. Heeft u een keuze kunnen maken? Dan bepaalt u het hekpunt en de paalkop. Ook de kleur kiest u zelf. Er is keuze uit maar liefst 12 verschillende RAL kleuren. Ten slotte kunt u overige opties selecteren. Hierbij kunt u denken aan de maat, het aantal stuks, de vorm en of u (g)een slot wenst.

Meer weten over sierpoorten?


Wilt u uw terrein ook aankleden met een elegante sierpoort? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan of plaats uw bestelling direct op de offertelijst. Wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op via 0342 44 3406 of stuur een e-mail naar info@fkhekwerken.nl. Wij helpen u graag bij de aankoop van sierpoorten!